Lőrinci Hírmondó

A Lőrinci Hírmondó Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Budapest XVIII. kerületének mindennapjaival, elsősorban közéleti-közérzeti momentumaival foglalkozik. A blog a hazugság, a megtévesztés, a csalárdság ellen foglal állást, és teszi mindezt úgy, hogy szórakoztatni szeretne. Görbe tükör ez, amit nem szabad odadobni az ószeresnek... Ha Önnek van infója, témafelvetése, fotója, ötlete, kérjük írjon nekünk ide: lorincihirmondo@yahoo.com.

Friss topikok

HTML

OLTVÁNY: A politikai szervilizmus magasiskolája

2011.10.21. 12:19 | Lőrinci Hírmondó | Szólj hozzá!

Ki az a háta mögött csak „Szamba Sanyinak” nevezett egykori szocialista alpolgármester, akit  Hagyó Miklósnak nevezett barátja jelenleg kizárólag csak egy marcona felügyelőtiszt jelenlétében tud instruálni, hogy miként jusson el olyan szirtfokra, ahonnan bármilyen kilátása is lehet?!

 

 

Címkék: sándor szaniszló oltvány

A bejegyzés trackback címe:

https://lorincihirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr873319717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása