Lőrinci Hírmondó

A Lőrinci Hírmondó Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Budapest XVIII. kerületének mindennapjaival, elsősorban közéleti-közérzeti momentumaival foglalkozik. A blog a hazugság, a megtévesztés, a csalárdság ellen foglal állást, és teszi mindezt úgy, hogy szórakoztatni szeretne. Görbe tükör ez, amit nem szabad odadobni az ószeresnek... Ha Önnek van infója, témafelvetése, fotója, ötlete, kérjük írjon nekünk ide: lorincihirmondo@yahoo.com.

Friss topikok

HTML

Feltártuk egy polgári fekete lyuk anatómiáját

2011.10.05. 15:07 | Lőrinci Hírmondó | Szólj hozzá!

beyonce sasha_0.jpg 

Rendkívülien megejtő módon igyekszik a kerületi polgári oldal (itt: site) a kerületi polgári oldal (itt: emberek) kedvében járni... Ezt a kijelentésünket arra alapozzuk, hogy a hetek óta általunk igen sok figyelemmel kísért pestszentlorinc.info címlapján bizarr, már-már társadalmi felelősségvállalást feltételező tanítójellegű, csak a fizikai fogalomrendszerben definiálható cikkek jelennek meg, és ideg hosszú időre tematizálják a valamikor szebb időszakot megélt internetes lap mondanivalóját.

El tudja nekünk valaki mondani, hogy egy kerülettel foglalkozó site-nak miért kell fekete lyukakról írni, ha azok ráadásul még csak áttételesen sem köthetőek Beyoncé-hoz, ami legalább igazolná a cikkíró buzgalmát???!!!???!!!

Régi heppje a Lőrinci Hírmondónak, hogy rendszeresen böngészi a kerületi internetes orgánumokat. Annak idején, a választások során (mikor máskor... – I. rész) került figyelmünk közzéppontjába a pestszentlorinc.info. Talán az újdonság ereje, talán más, de annak idején az oldal még használható tartalommal jelentkezett; mondhatni beépült a köztudatba. Jó volt látni és olvasni, hogy miként is gondolkoznak azok, akik akkor kint, ma meg bent vannak.

 Nem feltétlenül közösségbarát módon, de a site a választások után eltűnt (mikor máskor... – II. rész), a cikkek nem frissültek, a választási életrajzok mozdulatlanul várakoztak a cserére

A csere nagyjából egy hónappal ezelőtt (!) történt meg (kollégánk lelkes e-mailben tájékoztatott bennünket...), és mi, mint rendes makkevő vadmalacok buktunk rá az új csemegére. Elsősorban azt szerettük volna tudni, hogy vajon a polgári vezetés mit tud mondani a polgároknak a kétharmados országban? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következetés:...

Ma is látható két címlapos kedvencünk a „beszarás” és abba történő „beleesés” jegyében:

1. cikk: Egy fekete lyuk anatómiáját tárták fel

2. cikk: Péntek este zuhan le az UARS műhold

 Lehet, hogy maradiak vagyunk, de kérdésünket mégis feltesszük:

A tisztelt polgári szerkesztő polgártársnak vajon mi szándéka van azzal, hogy a Stephen Hawking, Richard Dawkins vagy éppen a jóöreg Richard Feynman által megkonstruált kozmológia történéseivel késztet gondolkodásra, nem pedig pragmatikus okfejtésekkel, amik a kvantummechanika helyett RÁNK vonatkoznak???

 

 

Címkék: média pestlorinc.info

A bejegyzés trackback címe:

https://lorincihirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr543280228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása