Lőrinci Hírmondó

A Lőrinci Hírmondó Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Budapest XVIII. kerületének mindennapjaival, elsősorban közéleti-közérzeti momentumaival foglalkozik. A blog a hazugság, a megtévesztés, a csalárdság ellen foglal állást, és teszi mindezt úgy, hogy szórakoztatni szeretne. Görbe tükör ez, amit nem szabad odadobni az ószeresnek... Ha Önnek van infója, témafelvetése, fotója, ötlete, kérjük írjon nekünk ide: lorincihirmondo@yahoo.com.

Friss topikok

HTML

ValóVilág18 – A "HELYES PASIK"-kal indul a beszavazóshow!

2011.09.29. 14:14 | Lőrinci Hírmondó | Szólj hozzá!

Mélyen Tisztelt Publikum! A Lőrinci Hírmondó szerkesztősége úgy döntött, hogy közéleti szereplőinknek lehetőséget biztosít arra, hogy újra és újra megméretessék magukat a kerület színe előtt. A játék  egyszerű: rendszeresen kiválasztunk Pestszentlőrinc-Pestszentimre ismert közéleti személyiségük közül hármat, akikre Önök kommentekben szavazhatnak. A „Helyes Pasik” kategóriájával kezdünk. Ha mindenki bent van, meglátjuk mi lesz...


DÖMÖTÖR  ISTVÁN – FIDESZ
Egyéni képviselő – az 1. számú egyéni választókerület képviselője.
A Településfejlesztési és Fenntartható Fejlődési Bizottság elnöke, illetve a Testületi, Ügyrendi és Koordinációs Bizottság tagja.

István skandináv arcélét csupán az tudja valamicskét tompítani, hogy bocskaiban állt a fotógép elé. Csintalan mosolya jelzi: az a világ, amit ő nyit ki a hölgyek előtt, jóval, de jóval szebb és édenkertibb, mint bármelyik, a Bhagavad Gitában bőszen és hosszan jellemzett nirvánai kertecske. A hazafias megjelenés egyértelműen délceg és félelmet nem ismerő alakot öltöztet, aki úgy képes megjelenni, hogy attól nemcsak a délvidéket bántó rácok, hanem a havasokat maguknak kipécéző mócok és a Szigetközt halászati célból megszállni akaró tótok is komolyan megijednek.

TERNYÁK  ANDRÁS – MSZP
Listás képviselő.
A Pénzügyi Ellenőrzési Bizottság tagja.

Nem nehéz észrevenni, hogy a mosoly mögötti báj nem a lencse előtti kényszerű megfelelési ösztön, hanem a belső harmónia tökéletes kiteljesedésének következménye. Az ember nehezen bír elszakadni a szempártól, és minden igyekezetével azon van, hogy olyan helyre lépjen a számítógép környezetében, ahol a melegbarna szempár már nem tudja követni. Kétségtelen, hogy András trendi nyakkendője, az olasz parókaipar előtti időszakot idéző, fejtetőhöz simuló, fekete haja olyan magabiztosságról árulkodik, amely kellőképpen ellensúlyozza mindazon belső tépelődések okozta káoszt, amelyet a fiatal szocialista politikus „legyen, vagy ne legyen fogszabályzóm” kérdés eldöntésének második tagmondatát előnybe részesítő döntése eredményezett.


PETROVAI  LÁSZLÓ — LMP
Listás képviselő.
A Településfejlesztési és Fenntartható Fejlődési Bizottság alelnöke.

Hűen a magyar libertánus eszméhez, harmadik jelöltünk, László a bajuszával szeretné kizökkenteni nyugalmából a Walt Disney "sima" hercegeihez szokott fehérnépet. A siker garantált, ugyanis a hamiskás, Charles Bronsont, Chuck Norrist, Thomas Magnumot, Deák Ferencet és Rózsa Sándort egyszerre idéző arc aprón, aranyosan és félőn tolakszik be a kitörölhetetlen emlékképek közé. Respektáljuk azt is, hogy politikusunkat zakó nélkül láthatjuk, ami jelzi: az eleganciát nem feltétlenül csak a makulátlan bizosítási ügynökök vallhatják magukénak, hanem a jókedvű közszereplők is.
 

Legközelebb a "Nyugodt Erő" kategória szereplőit ismerhetik meg!

Tartsanak velünk akkor is!

Címkék: andrás valóvilág lászló istván dömötör petrovai ternyák

A bejegyzés trackback címe:

https://lorincihirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr203265108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása