Lőrinci Hírmondó

A Lőrinci Hírmondó Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Budapest XVIII. kerületének mindennapjaival, elsősorban közéleti-közérzeti momentumaival foglalkozik. A blog a hazugság, a megtévesztés, a csalárdság ellen foglal állást, és teszi mindezt úgy, hogy szórakoztatni szeretne. Görbe tükör ez, amit nem szabad odadobni az ószeresnek... Ha Önnek van infója, témafelvetése, fotója, ötlete, kérjük írjon nekünk ide: lorincihirmondo@yahoo.com.

Friss topikok

HTML

NŐNAP a tizennyolcban – I. rész

2011.09.29. 12:58 | Lőrinci Hírmondó | Szólj hozzá!

 

Egészen meglepődtünk, hogy híresen zöld kerületünkben virágokra is lelünk mostanában... Lesütött szemmel, amolyan lovagi tornákat idéző acélsodronyos meghajlásban mondjuk: Nyúl Zsuzsára gondolunk, akit egyre több helyen látunk felbukkanni a helyi médiumokban és rendezvényeken. Hát akkor Isten hozta!

Viva VIVA!

Derekasan persze azt is bevalljuk, hogy voltaképpen nem sokat tudunk a nevezett hölgyről. Amink van, az a Google-ba is van, és persze felidéződik egy-két régmúltról itt maradt VIVA tévés emlék is.

(Egyébként jegyezzük már fel valahova, hogy ez a VIVA valahogyan működőképes keltető volt, igaz Rákay "Egymillió" Philip és Sebestyén "Celeb" Balázs életmodellje messzebb van egymástól, mint a fizetésük reálértéke...)

Namost Zsu kóstolós moderátori szereplése után rákerestünk arra a TV18-as videóra, amit annak idején láttunk már ugyan, de akkor a meglepetés miatt nem jutottunk tovább annál a mozzanatnál, hogy megkérdeztük korcsmabéli barátainkat: „Te, nem tudod, Zsu hogyan került ide, ahonnan már Kecskemétet is látni?”

Cseperedő kurázsi

Jelentve, hogy a férfi néha azonban gondolkodni is tud: most tovább léptünk, és figyeltünk újra.

Hovatovább a videót megnézve, büszkeséggel látjuk visszaigazolni Esterházy Péter örökbecsű mondatát: „Nem a problémák megoldása a nehéz, hanem az, hogy miként vessük fel őket.” 

Ahogy ez itt, ebben a „cseperedős ovis” sztoriban megtörténik, teljesen rendbenlévő történet – csak szurkolni tudunk, hogy minél több ilyen civiles történetről számoljunk majd be.

 

 


Respekt és respekt és respekt.


 

Címkék: nyúl zsuzsa nőnap

A bejegyzés trackback címe:

https://lorincihirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr463264913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása