Lőrinci Hírmondó

A Lőrinci Hírmondó Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Budapest XVIII. kerületének mindennapjaival, elsősorban közéleti-közérzeti momentumaival foglalkozik. A blog a hazugság, a megtévesztés, a csalárdság ellen foglal állást, és teszi mindezt úgy, hogy szórakoztatni szeretne. Görbe tükör ez, amit nem szabad odadobni az ószeresnek... Ha Önnek van infója, témafelvetése, fotója, ötlete, kérjük írjon nekünk ide: lorincihirmondo@yahoo.com.

Friss topikok

HTML

Főhadiszállásuk lebuktatásával ünnepli a forradalmat a helyi szocialista vezérkar

2011.10.22. 14:40 | Lőrinci Hírmondó | 1 komment

Otromba hibát vétve, elárulta magát a helyi MSZP-szakkör házilapja, a Lőrinc Magazin és annak blogja. Mostantól ugyanis egyértelművé vált, hogy ki írányítja a „függetlennek” bélyegzett, de erősen manipulatív betű (   ) kupacot. Hígagyú kommentje óta tudjuk, nekünk mindenről ez az újság jut eszünkbe, de hát engedtessék meg, hogy tényleg így legyen, ha a lúzerséget ilyen példás módon érjük tetten.


A lorincmagazin.blog.hu közölt egy cikket, amelyben leírja, hogy a kerület ünnepi fellobogózása gyatrán sikeredett, és (egyébként nem alaptalanul) kifogásolja, hogy esztétikailag erősen megkérdőjelezhető az új zászlók formája. Ehhez illusztrációként fotót is társítottak: semmi különös, egy villanyoszlopra felszerelt zászló, ahogyan lobog a szélben, sej-haj meg szellő-bellő.


Nézzük meg jobban a képet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A háttérben azonnal beazonosítható az Üllői út 400. szám alatti önkormányzati épület jobb oldala (Posta), mellette pedig a SPAR. Vagyis a képet „átellenből” készítették.

Látva a szögeket: a képet nem kattinthatták máshonnan, mint az Üllői út másik oldalán lévő, 423-mas szám alatti épületből, amelyben a Városgazda Zrt. központja is található.
Azonban az önkormányzati cégen kívül egy „virágos nevű cég” is ottan üzemel, amelynek hátterében a két bukott szocialista helyi politikus, Kőrös Péter és Szaniszló Sándor áll.

Aki gyakorta jár arrafelé, sokszor találkozhat a nevezett úriemberekkel akár az utcán, akár a lépcsőházban; sőt amíg nem volt Megállni tilos! tábla az Űllői út önkormányzathoz közeli oldalán, KáPé oroszlános autója is szívesen rémíszgette a lakosokat.

Vagyis a Lőrinc Magazint és blogját hiába jegyzik papíron mások, a két politikus irányítja minden erővel, holott ők ezt szisztematikusan és minden fronton tagadják.

Hazudás

(sic!) van tehát megint, meg szegfűszedő lúzerség.
Ahogy a művelt kerületi punker mondja: mu-ha-ha!
 

Címkék: mszp kőrös szaniszló

A bejegyzés trackback címe:

https://lorincihirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr313321962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hígagyú 2011.10.24. 20:48:53

Komolyan, ezt nem hiszem el, és még ez a blog lúzerezi le a másikat!
Van egy olyan téma, amiben szerintem tök mindegy honnan ki, mikor fényképezte, mert egyáltalán nem az a lényeg nekem hígagyú hülye olvasónak.
Idióta a zászló így megcsonkítva? Igen, sőt e blognak írója is utal erre, akkor mi a fenét számít, hogy honnan készült a kép, és ki nyomta meg a gombot.
Ha hiszik, ha nem, egy percig sem volt kétségem afelől, hogy a lőrinci magazin szoci közeli, no és akkor mi van? Engem az érdekel, igaz e amit írnak, e zászló ügyben tök igazuk van.

Az előző kommentem összes állításait megerősítették, T "szerkesztőség". :(
süti beállítások módosítása